2013. augusztus 5., hétfő

Inspiráló férfi bloggerek

Nem kérdés, hogy manapság gombaszám szaporodnak a divatblogok, és ezáltal egyre nehezebb igazán egyedi produktummal előrukkolni. Ellenben mégis akadnak igazán egyedi arcok, akikre mindenki felfigyel, és próbálja stílusukat "koppintani".

Mára azokat a férfi bloggereket gyűjtöttem össze nektek, akik stílusukkal kitűnnek a szürke utcák forgatagából, és hozzátok hasonló hétköznapi férfiakat inspirálnak aktuális összeállításaikkal. Mivel nekem is megvannak a kedvenc street style bloggereim, akik megjelenése közel áll az enyémhez, így segítségemre hívtam a közismert LOOKBOOK.nu divatportált is! Nektek van kedvenc street style bloggeretek?  



Adam Gallagher
Remélem nem baj, ha a mai listámat ez egyik kedvencemmel kezdem, ugyanis fontos számomra az is, hogy ennyi tanács után megosszam veletek azt, hogy én kitől "lopom" a trükköket.  A 21 éves New York-i srác azért lett az első számú favoritom, hiszen roppant ügyesen variálja az elegáns szabásokat sportos darabokkal. Nem mellesleg az I AM GALLA bloggere előnyben részesíti az itthon is megvásárolható fast-fashion márkák ruhadarabjait is, ráadásul gyakran visel H&M ruhákat a srác. Kell ennél több, hogy Mr. Gallagher a Ti "példaképetek" is legyen!?



Filippo Fiora
Ugyan már egyszer olvashattatok a The ThreeF 26 éves bloggeréről, mikor anno stílusról elmélkedtem, ellenben szerettem volna a mai listámon is bemutatni az olasz fiatalembert. Fiora akár egy szótárban is lehetne az olasz stílus illusztrációja, hiszen elegáns szettjeivel Chuck Bass olasz alteregója is lehetne. Ha épp egy formálisabb nyári szettel szeretnétek kombinálni kedvenc espadrillesetekkel, mindenképp lessétek meg a milánói blogger inspiráló szettjeit!



Philippe Girard
A 22 éves lifestyle bloggere nemrég bukkantam a már említett portálon, ráadásul első látásra megtetszett Girard stílusa. Leginkább azoknak ajánlom a svéd úriember LOOKBOOK.nu profilját, akik félnek a feltűnő daraboktól, és szívesebben kombinálnak basic ruhákat, hiszen Philippe Girard ebben verhetetlen. 



Mariano Di Vaio
A jelenleg 24 éves street style blogger még 18 évesen költözött Londonba, hogy beindítsa modell karrierjét, pár hónap múlva vezető divatmárkák kifutóin és kampányaiban pózolt, többek közt Roberto Cavalli, Giorgio Armani és John Galliano kampányarca is volt. Pár évnyi modellkedés után Mariano Di Vaio elindította saját blogját, az MDV Style-t, ami mára Itália egyik leglátogatottabb street style és férfi divat oldala lett. Mariano stílusára talán nem is az egyediség a jellemző, hanem a merészség, ugyanis bátran kombinál különböző stílusú ruhadarabokat. Ti vagytok ilyen merészek? 



Mivel rengeteg ösztönző bloggerre akadtak a munka folyamán, így biztos vagyok benne, hogy még nincs vége az Inspiráló férfi bloggerek listámnak, szóval folytatás hamarosan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése